Jak nechat vaše emailové kampaně pracovat, zatímco si užíváte dovolené?

Léto je už v plném proudu a s ním také čas zasloužené dovolené. Možná si myslíte, že to může být problém pro vaše emailové kampaně, ale nemusí to tak být. Díky využití umělé inteligence a automatizovaných nástrojů, které nabízíme může vaše emailová kampaň pokračovat v plynulém chodu, i když zrovna relaxujete na pláži.

Jak na to? Mrkněte na pět kroků, jak připravit vaši emailovou kampaň v období dovolené.

1. Plánování dopředu:
Prvním krokem je plánování. Jaké emaily chcete poslat během své dovolené? Možná máte pravidelný newsletter, nebo chcete poslat nějaké speciální letní nabídky. Jakmile máte plán, můžete začít s přípravou kampaní.

2. Tvorba emailů s pomocí umělé inteligence:
Pomocí našeho systému založeného na umělé inteligenci můžete snadno vytvořit emaily, které chcete odeslat. Vygenerujte atraktivní obrázky do těla emailu, nadpisy a texty. Použijte náš intuitivní editor a širokou škálu šablon pro vytvoření efektivních emailů.

3. Optimalizace času odeslání:
Naše AI nejenže pomáhá s tvorbou obsahu, ale také optimalizuje dobu odesílání, takže vaše kampaně dorazí příjemcům ve správný čas v okamžiku, kdy mají největší šanci být otevřeny a přečteny. To vše za využití naší funkce inteligentní rozesílky.

4. Nastavení automatizace:
Naplánujte si odeslání emailů na konkrétní datum a čas díky nástrojům pro automatizaci. Takže i když budete zrovna na pláži vaše emailová kampaň se bude efektivně rozesílat.

5. Testování a relaxace:
Posledním krokem je testování vaší kampaně. Ujistěte se, že vše funguje správně a že vaše emaily vypadají dobře na různých zařízeních pomocí testovací rozesílky. Jakmile máte vše nastaveno a otestováno, můžete si začít užívat svou dovolenou s klidem na duši a s vědomím, že je vaše emailová kampaň v dobrých rukou.

Vyzkoušejte naši službu a objevte všechny tyto funkce na měsíc ZDARMA.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.