Konec přepínání! Snadné MFA z mobilu na PC

Dvoufázové ověření se v poslední době stalo horkým tématem, a to nejen mezi technologickými nadšenci ale i v běžném digitálním životě každého z nás. Tato bezpečnostní funkce se stala nezbytným nástrojem pro ochranu našich online účtů před neustále se vyvíjejícími kybernetickými hrozbami. Přestože je jeho význam nesporný, dvoufázové ověření může pro někoho na první pohled působit jako komplikace – další krok, který musíte provést, další heslo, které musíte zadat.  

Ale co kdybychom vám ukázali, že to může být hračka?

Už žádné frustrace z nekonečného přepínání mezi aplikacemi jen abyste zdlouhavě opisovali vygenerovaný kód. Uživatelé Applu funkci  jednoduchého kopírování a vkládání využívali již déle, ale nyní je konečně dostupná i pro uživatele Windows a Android. Díky nové možnosti propojení vašeho telefonu s operačním systémem Windows se celý proces stává otázkou několika málo kliknutí.

Jak na to?

Propojení s telefonem

Začněte tím, že si na svém zařízení s Windows 11 aktivujete aplikaci ‘‘Propojit s telefonem‘‘. Tato funkce vám umožní synchronizovat vaše Android zařízení s vaším PC.

2fa propojení s telefon

Snadné kopírování a vkládání

Jakmile je vaše zařízení propojeno, můžete snadno kopírovat ověřovací kódy generované vaší autentizační aplikací přímo na vašem telefonu a vkládat je pomocí zkratky Ctrl+c a Ctrl+v do vašeho PC.

Ještě nemáte nastaveno dvoufázové ověření v Emailkampane.cz?

Připravili jsme jednoduchý návod, jak nastavit dvoufázové ověření vašich účtů v Emailkampane.cz. Využitím dvoufázového ověření poskytujeme našim uživatelům jednoduchý, ale extrémně účinný způsob, jak chránit své účty. Ať už jde o zabezpečení osobních údajů nebo ochranu firemních dat, dvoufázové ověření poskytuje neocenitelnou vrstvu bezpečnosti.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.