Jak na efektivní email marketing díky umělé inteligenci?

Jak na efektivní email marketing díky umělé inteligenci?

Email marketing je stále jedním z nejefektivnějších způsobů, jak oslovit své zákazníky a zvýšit prodej. Nicméně, aby byla vaše kampaň úspěšná, je důležité nejen posílat kvalitní obsah, ale také využívat moderní technologie, jako je umělá inteligence. Tyto moderní technologie vám usnadní jak práci, tak čas a můžete se tak plně soustředit na obsah vaší kampaně.

V tomto článku se podíváme na to, jak lze díky umělé inteligenci zefektivnit vaši emailovou kampaň a zvýšit ROI s využitím nových funkcí služby Emailkampane.cz. 

 

AI robot

 

Prozkoumejte s námi některé naše AI funkce:

Generování textu

Potřebujete vytvořit nadpis nebo odstavec při tvorbě emailu, ale nevíte si rady s vytvořením konkrétního textu? Stačí, když nám popíšete, o čem by měl nadpis nebo odstavec pojednávat, a naše funkce vygeneruje text za vás. Tím ušetříte čas a zároveň se nemusíte trápit nad tím, co napsat.

Kontrola jména odesílatele

Náš AI asistent dokáže rychle a spolehlivě zkontrolovat vámi zadané jméno odesílatele a pomůže vám najít lepší a důvěryhodnější variantu. S touto funkci získáte jistotu, že vaše emaily budou mít vysokou míru důvěryhodnosti a doručitelnosti.

Generování předmětu a anotace

Správně formulovaný předmět a anotace jsou klíčovými prvky každého e-mailu, protože rozhodují o tom, zda bude email přečten nebo smazán. Díky naší AI funkci už nemusíte ztrácet čas s přemýšlením nad tím, jak předmět či anotaci nejlépe formulovat. AI asistent vám ušetří čas, analyzuje obsah emailu a následně vytvoří atraktivní předmět i anotaci, které zajistí vysokou odezvu od příjemců. Podívejte se, jak na to.

Generování obrázků

Pomocí AI aplikaci, kterou můžete nabízíme, můžete snadno a rychle vyšperkovat vizuál svých kampaní za pár vteřin. Díky této funkci si můžete vygenerovat kvalitní obrázky bez nutnosti grafických znalostí. Stačí vám pouze textový popis toho, co konkrétně máte na mysli a pak už jen vyčkejte na výsledek. Získejte pozornost svých příjemců pomocí vizuálních prvků generované umělou inteligencí. Návod o tom, jak generovat obrázky pro vaše emailové kampaně naleznete zde.

Inteligentní rozesílání

Nevíte, jaký čas je nejvhodnější pro rozeslání vaší kampaně? Díky funkci inteligentního rozesílání doručíte vaše kampaně v ideálním čase. Tato funkce analyzuje chování vašich příjemců a doručuje zprávy v době, která je pro ně nejvhodnější.

Inteligentní vkládání kontaktů

Zapomeňte na nudné a zdlouhavé vkládání kontaktů do emailových seznamů. U nás v aplikaci budete mít tento úkon hotový během několika vteřin! Stačí použít Ctrl+C a Ctrl+V a aplikace s rozpoznáním typů dat a identifikací chyb vám umožní vkládat kontakty rychle, bezchybně a s minimálním úsilím. Ušetřete si čas a nervy a věnujte se důležitějším věcem. Více informací.

Personalizace

Učiňte vaše emaily osobnější a přátelštější. V naší aplikaci automaticky skloňujeme jména a příjmení do 5. pádu, což zajišťuje správné oslovení vašich příjemců a vytváří dojem personalizace. Návod, jak si personalizovat své kampaně.

Generování příspěvků z odeslané kampaně

Propagujte vaše kampaně na sociálních sítích ještě efektivněji s naší funkcí generování příspěvků a zvyšte tak dosah a úspěšnost sdělení. Díky umělé inteligenci vytvoříme autentický obsah, přizpůsobený jednotlivým platformám jako je Twitter, Facebook, LinkedIn či PR zpráva. S možností výběru a úprav příspěvků získáte plnou kontrolu nad propagací vaší kampaně na sociálních sítích.

 

 

Využití umělé inteligence může být klíčovým prvkem pro zefektivnění vašich emailových kampaní a zvýšení jejich úspěšnosti. Nabízíme několik AI funkcí, které vám usnadní práci a ušetří čas, a zároveň vám umožní zlepšit kvalitu vašich emailů. Ještě jste to nezkusili?

Potřebujete více informací? Potřebujete pomoct s konkrétní kampaní nebo celým e-mail marketingem? Obraťte se na nás a rádi s vámi probereme všechny možnosti. Máme mnohaleté zkušenosti s konkrétními oblastmi i celkovým pojetím.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.