Limitovaná jarní nabídka: + 50 % kreditu navíc

Limitovaná jarní nabídka: + 50 % kreditu navíc

Bonusové kredity ve výši 50 % při objednání kreditového balíčku 10 000 kreditů a víc?

Ano, čtete správně! Nejedná se o Apríl, ale o skutečnou příležitost, kterou byste neměli propásnout.

Jaro je tady a s ním přichází skvělá příležitost pro všechny, kteří chtějí vytunit svůj email marketing. Proto přicházíme s akční nabídkou, která vám umožní získat bonusové kredity ve výši 50 % za objednání kreditového balíčku. Tuto nabídku mohou využít jak noví klienti, tak i ti, kteří jsou u nás již delší dobu.

!POZOR! Akce platí pouze do 5. 4. 2024, takže neváhejte a využijte ji co nejdříve. Kredity si můžete dobít v období od 1. 4. do 5. 4. 2024, s úhradou nejpozději do 10. 4. 2024. Bonus vám připíšeme nejpozději do jednoho dne od dobití.

Je důležité poznamenat, že akci můžete využít pouze jednou. Pokud si tedy objednáte větší balíček, získáte tak i větší množství bonusových kreditů. Tuto akci nelze kombinovat s jinými akčními nebo zvýhodněnými nabídkami.

Je to jedinečná příležitost, kterou byste neměli propásnout.

Pokud už váš účet není aktivní, neváhejte se registrovat zde.


Podmínky akce:
Tato skvělá nabídka platí pro všechny – nejen pro nové klienty, ale i pro ty, kteří jsou u nás již delší dobu. Akce platí pouze do 5. 4. 2024 včetně, s úhradou nejpozději do 10. 4. 2024.
Čím více kreditů si objednáte, tím více bonusových kreditů získáte! Bonusový kredit vám bude připsán do jednoho dne od zakoupení. Akci nelze využít opakovaně a kombinovat s jinými akčními nebo zvýhodněnými nabídkami.

Nevíte si rady?

Potřebujete více informací? Potřebujete pomoct s konkrétní kampaní nebo celým email marketingem? Obraťte se na nás! Rádi s vámi probereme všechny možnosti. Jsme profesionálové v našem oboru s více jak 10 lety zkušeností!

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.