Secure&Identity pack

V reakci na neustále se vyvíjející digitální prostředí a nedávné bezpečnostní změny od Google a Yahoo, Emailkampane.cz představuje Secure&Identity Pack, inovativní řešení pro zvýšení bezpečnosti a identifikace vašich e-mailových kampaní. Tento balíček, který je k dispozici od 1. ledna 2024, kombinuje nejnovější technologie a postupy pro zajištění maximální doručitelnosti a efektivity vašich e.mailů.

Co přináší tato služba?

Secure&Identity Pack je komplexní balíček služeb, který je navržen pro posílení bezpečnosti a identifikaci vaší značky v rámci e-mailového marketingu. Tento balíček nabízí řadu klíčových výhod a funkcí, které mění způsob, jakým vaše e-maily komunikují s vašimi zákazníky a jak jsou vnímány přijímacími servery. Zde jsou hlavní prvky, které Secure&Identity Pack přináší:

Klíčové výhody balíčku:

Kompletní skrytí nástroje Emailkampane.cz v URL

Vaše kampaně budou vypadat profesionálněji a budou lépe reflektovat vaši značku.

Nastavení vlastního CNAME záznamu na doméně

Umožňuje vám přizpůsobit URL adresy používané ve vašich kampaních tak, aby odrážely vaši vlastní doménu, místo domény Emailkampane.cz. To znamená, že všechny odkazy ve vašich e-mailových kampaních, včetně těch pro sledování otevření a kliknutí, budou vypadat více důvěryhodně a profesionálně.

Nastavení headerů a trackovacích linků na vlastní subdoméně

Veškeré sledovací odkazy a technické informace v hlavičkách vašich e-mailů budou používat vaši vlastní subdoménu. Tímto způsobem můžete lépe sledovat a analyzovat chování příjemců vašich e-mailů, což vám umožní optimalizovat kampaně pro lepší výsledky. Navíc, použití vlastní subdomény pro tyto technické aspekty zvyšuje důvěryhodnost a bezpečnost vašich e-mailů – to je klíčové pro zajištění jejich doručení do primárních složek příjemců.

Možnost posílat transakční kampaně a komunikaci skrze Emailkampane.cz:

Rozšiřuje vaše možnosti v oblasti e-mail marketingu tím, že umožňuje odesílat transakční kampaně. Transakční e-maily jsou zprávy, které jsou automaticky generovány a odesílány v reakci na určité akce uživatelů, jako jsou potvrzení objednávek, upozornění na změnu hesla, potvrzení registraci a další. Tato funkce vám umožní komunikovat s vašimi zákazníky v reálném čase a poskytovat jim důležité informace přesně ve chvíli, kdy je potřebují.

Úprava hlaviček v e-mailech

Tato funkce umožňuje přidávat vlastní hlavičky do vašich e-mailových kampaní, což vede k vytváření více personalizované a cílené komunikace. Například můžete využít pokročilých marketingových strategií, jako je topování emailů v Seznam schránkách, což efektivně zvyšuje viditelnost vašich kampaní.

Jednoduchost a efektivita

Zjednodušená administrativa a sjednocené fakturační období pro všechny služby znamená méně práce pro vás a více času na rozvoj vašeho podnikání.

Jak získat Secure&Identity Pack?

Tento balíček je dostupný pro jakýkoli měsíční nebo roční tarif. Pro jeho aktivaci je nutné mít aktivní účet u Emailkampane.cz a splnit několik jednoduchých požadavků. Mezi tyto požadavky patří:

1. Aktivní účet u Emailkampane.cz.

2. Kompletní a aktualizované firemní údaje v našem systému.

3. Ověřené e-mailové adresy.

4. Kompletní nastavení DNS záznamů.

Další výhody Secure&Identity Packu:

Vyšší doručitelnost
Vyšší Open-Rate i Click-Rate
Nárůst ROI email marketingové komunikace
Doručitelnost především do Primární složky

Vyšší důvěryhodnost u přijímacích serverů
Vyšší důvěryhodnost u příjemců emailů
Budování vlastní lepší reputace odesílatele
Soulad viditelné a fyzické odesílací domény

Chcete se dozvědět více?

Potřebujete více informací? Potřebujete pomoct s konkrétní kampaní nebo celým email marketingem? Obraťte se na nás! Rádi s vámi probereme všechny možnosti. Jsme profesionálové v našem oboru s více jak 10 lety zkušeností.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.