Novinky ze světa umělé inteligence

Svět umělé inteligence nikdy nespí a nejnovější inovace od OpenAI to mohou jen potvrdit.  Jedná se o dva nové přírůstky: GPT-4o a DALL-E3. Tyto dva nové modely přinášejí zásadní vylepšení v oblasti zpracování textu, audia, obrazu a tvorby vizuálního obsahu.

V Emailkampane.cz jsme nečekali ani minutu a tyto novinky jsme implementovali do naší appky, abychom našim klientům zajistili přístup k těm nejmodernějším AI funkcím

„Novinky v oblasti AI jsou pro nás klíčové nejen z perspektivy uživatelského zážitku, kde naši klienti dostávají rychlejší a kvalitnější odpovědi, ale i z hlediska inovací. Snažíme se být v čele v kombinování AI služeb a emailového marketingu, aby naši uživatelé měli k dispozici špičkové technologické řešení.‘‘

Martin Viták (CTO)

Rychlejší a chytřejší GPT-4o 

13. května 2024 byl oficiálně vypuštěn do světa nový model GPT-4o. Jak už samotný název napovídá – „o“ jako „omni“ odráží všestrannost modelu, který dokáže zpracovávat a integrovat více typů médií současně, jako je text, zvuk, obraz a video. Tento model vyniká především v rychlosti odpovědí a kvalitě porozumění nejen v angličtině, ale také v mnoha dalších jazycích, včetně češtiny.

Chat-4o má výrazně lepší schopnosti v oblasti vizuálního a zvukového rozpoznávání. Dokáže například poskytovat překlady v reálném čase, vytvářet podrobné vizuální popisy, nebo reagovat na audio vstupy v řádu milisekund.

 

Klíčové Vlastnosti GPT-4o
  • Multimodální zpracování a generování: Schopnost integrovat text, zvuk, obraz a video, a generovat kombinované multimediální výstupy, jako jsou interaktivní grafiky a videa.
  • Rychlé a přesné odpovědi: Poskytování okamžitých překladů v reálném čase, detailních vizuálních popisů a rychlých reakcí na audio vstupy.
  • Široká jazyková podpora: Výborné porozumění a komunikace ve více jazycích, včetně češtiny, s vylepšenými schopnostmi vizuálního a zvukového rozpoznávání.

DALL-E 3: Kreativní Génius

DALL-E 3 je další významnou novinkou, která posouvá hranice tvorby obrázků pomocí umělé inteligence. Tento model je schopen generovat realistické a detailní obrázky na základě textového popisu. Uživatelé mohou nyní snadno vytvářet vysoce kvalitní grafický design, animace, architektonické návrhy apod.

Jak DALL-E 3 Funguje?

DALL-E 3 vytváří obrázky, které jsou nejen vizuálně působivé, ale také technicky přesné. Nový model umí spolehlivě vykreslit složité detaily, včetně textů, vzorů, tvarů a tváří. Tento model exceluje při zpracování rozsáhlých a podrobných popisů, to umožňuje uživatelům specifikovat jejich požadavky do těch nejmenších detailů.

Používání DALL-E 3 je velmi jednoduché a intuitivní. Uživatelé mohou jednoduše popsat svou představu v rámci konverzace v ChatGPT. Na základě tohoto jednoduchého popisu model vytvoří sérii obrázků, které je možné dále upravovat a zdokonalovat podle potřeb uživatele. Tento proces je navržen tak, aby to zvládli i ti, kteří nemají žádné technické znalosti.

My jsme si nový DALL-E 3 důkladně otestovali a výsledky nás ohromily. Podívejte se na porovnání generovaných obrázků mezi předchůdcem DALL-E 2 s novým DALL-E 3.

1.:Zadání: Fantasy město vznášející se vysoko v oblacích:

DALL-E 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Zadání: Polární expedice s tučňáky a ledními medvědy:

DALL-2 vs DALL-3

 

 

 

 

 

 

Nasazení GPT-4o a DALL-E 3 představuje obrovský pokrok ve světě umělé inteligence. Tyto pokročilé nástroje zjednodušují proces tvorby a umožňují dosáhnout úrovně detailů a přesnosti, která byla dříve nemyslitelná. S každým novým vývojem a implementací se posouváme blíže k budoucnosti, kde bude umělá inteligence nedílnou součástí našeho každodenního života a tvorby.

Vyzkoušejte to s námi a objevte nejnovější funkce AI přímo v aplikaci Emailkampane.cz

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.