Propojení Smartsupp a Emailkampane.cz

Mít na webové stránce live chat je v dnešní době stále běžnější. Je to rychlý a jednoduchý způsob, jak navázat konverzaci s Vašimi návštěvníky a proměnit je ve spokojené zákazníky. Mnoho lidí navíc preferuje psanou komunikaci před čekáním na zákaznické lince, když mají nějaký dotaz. Pro takovou komunikaci slouží platforma Smartsupp, která kromě chatu nabízí i mnoho pokročilých funkcí.

Integrace se SmartsUpp

Rádi byste měli všechny kontakty na jednom místě? Pokud používáte platformu SmartsUpp můžete nyní propojit veškerou proběhlou komunikaci s Vašimi klienty a účtem Emailkampane.cz. Kontakty ze všech ukončených chatových rozhovorů, zmeškaných konverzací a offline zpráv jsou odesílány v reálném čase přímo do Vašeho účtu u Emailkampane.cz.

Jak na to?

Kopie dat ze všech ukončených konverzací s Vašimi zákazníky se odesílá ve formátu JSON na vybranou adresu URL. Díky tomu pak můžete na svém serveru zpracovat všechny konverzace ze SmartsUpp a exportovat je do systému třetí strany –  Emailkampane.cz. Pro integraci postupujte následovně:

  1. Přihlašte se do svého účtu v administraci Emailkampane.cz
  2. V účtu přejděte do Kontakty – API
  3. Vyberete Seznam kontaktů, do kterého se mají adresy ze SmartUpp konverzací nahrávat a kliknete na Zobrazit kód
  4. Zobrazí se spodní lišta – vyberete SmartsUpp a zkopírujete URL kód, který zašlete na adresu support@smartsupp.com
  5. Služba SmartsUpp poté na svém konci nastaví zasílání dat na danou URL ve Vašem účtu a tím dojde k aktivaci

smartsupp

Více informací k exportu dat naleznete zde.

Máte e-shop či vlastní web a hledáte další možné integrace? Propojte službu Emailkampane.cz s dalšími systémy a synchronizujte sbíraná data. Propojení služeb zlepší funkci marketingu a podpoří Vaše podnikání. Zde naleznete všechny možností propojení.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.