Využíváte Salesforce a chcete rozesílat newslettery?

Sprinx Consulting je certifikovaným partnerem Salesforce a předním výrobcem a dodavatelem obchodních systémů, zaměřených zejména na řízení zákaznických vztahů (CRM). Platforma Salesforce slouží tisícům firem k automatizaci procesů, včetně komunikace se zákazníky prostřednictvím e-mailových kampaní.  Tento proces je nově obohacen o doplněk Sprinx Email Campaigns, který umožňuje vytvářet kvalitní newslettery přímo v intuitivním rozhraní Salesforce a je výsledkem spolupráce firmy Sprinx Consulting a portálu Emailkampane.cz.
 
Nový doplněk Sprinx Email Campaigns umožňuje snazší zasílání newsletterů a trackování kampaní při rozesílání velkého množství e-mailů přímo ze Salesforce CRM. Můžete využít již hotové šablony a v jednoduchém editoru upravovat kampaně dle svých potřeb. Při sledování úspěšnosti kampaní se vyhnete komplikovanému získávání statistik rozesílky a informací o odhlášených adresátech. Vše je přehledně zobrazeno v reportech a grafických statistikách, jenž můžete využít pro budoucí plánování kampaní.

Výhody Sprinx Email Campaigns

  1. Jednoduchý editor (myší natáhnete předdefinované boxy a vložíte vlastní obsah)
  2. Plně automatizované kampaně
  3. Responzivní design (příjemcům se e-mail zobrazí v jakémkoliv zařízení)
  4. Velký výběr šablon a možnost tvorby šablony na míru
  5. Personalizovaný a generovaný obsah
  6. Plně formátované HTML emaily
  7. Možnost rozesílat přílohy
  8. Detailní statistiky
  9. Segmentace (možnost třídit kontakty dle různých kritérií a zvolit individuální strategii)

Více informací o doplňku Sprinx Email Campaigns naleznete zde.

Proč Salesforce CRM?

Salesforce je světová jednička v oblasti obchodních systémů. Dokáže zákazníkovi poskytnout komplexní a vzájemně integrovaná technologická řešení, která jsou potřebná pro úspěch na poli prodeje, zákaznického servisu, marketingu a dalších procesů. Salesforce reprezentuje platformu, která roste s Vaší společností, je vhodná pro firmy všech velikostí a dokáže se přizpůsobit měnícím se požadavkům.

Na co se Sprinx Consulting specializuje

Sprinx Consulting se specializuje na CRM a obchodní systémy na míru. Na chodu společnosti se podílí množství certifikovaných odborníků, kteří za sebou mají mnoho úspěšných implementací systémů postavených na platformě Salesforce. Dalším oborem působnosti jsou „front-end“ systémy – tedy webová řešení, s jakými přicházejí do styku běžní uživatelé.

  1. Konzultace & Implementace
  2. Technická podpora (všechny úrovně)
  3. Integrace: ABRA, SAP, SAP B1, Money, IFS, NetSuite
  4. Vývoj vlastních aplikací na AppExchange
  5. Vývoj full offline řešení na aplikaci Pulsar
  6. CPQ = Configure-Price-Quote
  7. FSL = Field Service Lightning

Máte zájem o Salesforce CRM řešení pro vaši společnost? Domluvte si schůzku přímo s naším partnerem Sprinx Consulting nebo kontaktujte nás na e-mailu obchod@podpora.emailkampane.cz a schůzku Vám zprostředkujeme.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.