Nová generace integrace eWay-CRM

Jednoduše, intuitivně a efektivně automatizujte nebo plánujte kampaně nebo informační e‑maily z vašeho Outlooku.

Outlook používá naprostá většina lidí, právě proto implementace eWay-CRM představuje snadný nástroj, jak spravovat zákazníky, řídit projekty, nebo posílat hromadné e-maily.

Součástí nástroje eWay-CRM jsou i podrobné statistiky o otevíratelnosti, přehledu zákazníků, kteří e-mail četli, nebo i detailní zaměření na zájem o nabízené produkty. Můžete tak e-maily segmentovat, nebo se například ozvat s následnou nabídkou konkrétním lidem.

Automatizace vám pomůže také s odpověďmi například na poptávky, připomínkami nadcházejících událostí nebo pravidelným upozorněním na plánované akce, objednané služby nebo servisní termíny. Můžete také VIP zákazníkům nabídnout něco navíc, pokud např.: překročí vámi stanovené tržby.

Šablony, nebo i napojení na kalendář Outlooku je samozřejmostí. Vše snadno a přehledně.

Komunikuje vás s jedním zákazníkem více nebo se vám hodí historie různých událostí k danému zákazníkovi? Pak oceníte i nástroj eWay-CRM pro Microsoft 365, kde během chvilky vidíte historii pro konkrétního zákazníka i práci celého týmu na jeho požadavku nebo projektu. Nemusíte se tak nikoho z týmu ptát a žádná komunikace nezapadne bez odezvy.

Díky službě „převézt na příležitost“ můžete zákazníky také rovnou propojit s konkrétním projektem nebo úkolem.

Vyzkoušejte eWay-CRM zdarma a na neomezenou dobu. Navíc dostanete 1000 kreditů měsíčně na svoje kampaně.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.