Rozhovor se spoluzakladateli eWay-CRM

Deník.cz zveřejnil článek s naším partnerem eWay-CRM, který nabízí efektivní CRM řešení pro podniky všech velikostí. eWay-CRM vznikl v českém prostředí a funguje na trhu již přes 10 let.

Jak systém vznikal, jaká jsou jeho specifika a co se plánuje do budoucna? To se dočtete v rozhovoru  se spoluzakladateli společnosti eWay-CRM Romanem Štefkem a Janem Lalinským.

Co se skrývá pod pojmem eWay-CRM?

Je to praktický CRM systém zabudovaný v Microsoft Outlooku. eWay-CRM vypadá přesně jako Outlook a je do něj plně zabudovaný. Nemusíte se tak učit pracovat s novým softwarem. Nyní najdete veškeré dokumenty, historii komunikace a další informace přímo ve vašem poštovním klientovi. Kromě Kontaktů, Projektů či třeba Příležitostí obsahuje také modul Marketing pro rozesílání hromadných emailů. Přečtěte si více o přínosech integrace služby Emailkampane.cz s eWay-CRM.

Máte zájem o eWay-CRM řešení pro vaši společnost? Domluvte si schůzku přímo s naším partnerem eWay System s.r.o. nebo kontaktujte nás na e-mailu obchod@podpora.emailkampane.cz a schůzku Vám rádi zprostředkujeme.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.