Výlet plný oslav a dobrodružství v srdci Jeseníků

V rámci oslav 10. výročí naší společnosti jsme se rozhodli vydat na nezapomenutelný firemní výlet, který se konal od pátku 19. května do neděle 21. května 2023, a to v krásném prostředí Jeseníků, přesněji v malebné chaloupce v srdci jesenického podhůří v místě zvaném Sobotín.

Naše cesta za dobrodružstvím započala v pátek v poledne. I když někteří z nás překonávali pěkně točité zatáčky s trochou nevolnosti, všichni jsme nakonec dorazili ve zdraví a pohodě.😊
Po příjezdu nás čekalo přivítání a slavnostní předání dortu k příležitosti deseti let od založení společnosti. Následovala část s pracovním zaměřením, kde jsme se věnovali důležitým tématům. Večer jsme si pak užili fantastické grilování, volnou zábavu a dokonce jsme si zahráli pár her. A jestliže jsme potřebovali načerpat novou energii, posezení na terase s výhledem na hory a přírodu bylo to pravé.

Hlavním sobotním programem byl výlet do okolní přírody, konkrétně do Kout nad Desnou. Vyjeli jsme lanovkou a vydali se na krásnou procházku až k Horní nádrži elektrárny Dlouhé stráně. Cesta nám nabídla úchvatné výhledy a příjemné chvíle strávené v přírodě. Nicméně, někteří z nás se nechali unést slunečními paprsky a poctivě se spálili. Na cestu zpět někteří z nás využili koloběžky, zatímco ti odvážnější se rozhodli jít pěšky.

Během celého víkendu jsme si řádně připili na oslavu 10. výročí naší společnosti a nechyběly sklenky plné radosti a vzpomínek. V neděli jsme si shrnuli celý víkend a vzájemně si poděkovali za tento skvělý čas strávený pospolu. Závěrem jsme si dopřáli společný oběd a pak se vydali domů.

Tento výlet byl skvělou příležitostí k oslavě 10. výročí, posílení týmu a prožití společných chvil mimo pracovní prostředí. Věříme, že tato událost nám dala novou energii a inspiraci pro další úspěšné roky naší společnosti!

10 let společné foto

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.