Vlastní preference a maximální personalizace: Vytvořili jsme pro eWay stránku pro personalizaci emailových newsletterů

V dnešním světě digitálního podnikání je důležité, aby společnosti nabízely svým uživatelům maximální personalizaci a jednoduchost ve všech interakcích. Když se na nás tedy eWay System obrátili se záměrem vytvořit personalizovanou stránku pro odběr newsletterů, byli jsme nadšeni, že můžeme přispět k optimalizaci jejich komunikace.

Spojení s Emailkampane.cz:

V únoru společnost eWay spustila svůj vlastní blog zaměřený na vzdělávání manažerů a podnikatelů. Jejich primárním cílem je poskytovat komplexní vzdělávací platformu pro všechny, kteří se zajímají o marketing, podnikání, leadership a technologie. Měli jsme tu čest spolupracovat s eWay na vytvoření efektivního systému správy odběratelů a přizpůsobení preference pro emailing.

Naším cílem bylo zajistit, aby klienti eWay měli plnou kontrolu nad svými preferencemi ohledně odebírání newsletterů. Věděli jsme, že rozsah jejich blogu má široký úhel záběru a ne každý článek je relevantní pro všechny uživatele. S tímto vědomím jsme společně s eWay vyvinuli stránku pro personalizaci emailových newsletterů, která umožňuje příjemcům upravit si své preference dle svého gusta.

Díky naší spolupráci můžou nyní klienti eWay jednoduše spravovat své předplatné newsletterů. Na personalizované stránce, kterou jsme pro eWay vytvořili, mají uživatelé nyní možnost vybrat si, které newslettery chtějí nadále odebírat a které je nezajímají. Nově si uživatelé mohou zakliknout konkrétní témata, která je zajímají, například Marketing & Sales, nebo se mohou odhlásit z odběru všech newsletterů, pokud o ně nemají zájem.

Personalizovaná odhlašovací stránka

 

Tato stránka pro personalizaci emailových newsletterů představuje významný krok vpřed pro eWay a jejich klienty. Dříve se obávali, že by odesílání více newsletterů mohlo být pro příjemce nepříjemné, ale díky naší spolupráci jsou nyní schopni posílat cílené newslettery s vědomím, že jejich obsah je přesně to, co klienti chtějí. Tímto krokem jsme dosáhli personalizace obsahu a zvýšili tak relevanci pro každého jednotlivého uživatele.

O společnosti eWay System: 

Společnost eWay System se zabývá poskytováním komplexního softwarového řešení pro správu vztahů se zákazníky (CRM). Tento software pomáhá firmám vylepšovat jejich vztahy se zákazníky a optimalizovat jejich obchodní procesy. Jejich produkt eWay-CRM je vhodný pro malé, střední i velké organizace, které chtějí zlepšit svou komunikaci se zákazníky a zvýšit svou konkurenceschopnost. Je to efektivní nástroj, který slouží k organizaci, sledování a správě veškerých informací o zákaznících, obchodních příležitostech, projektech a aktivitách.

eWay-CRM je navržen tak, aby usnadňoval komunikaci s klienty a optimalizoval pracovní postupy. Umožňuje centrální správu kontaktů, historii komunikace a údaje o zákaznících. Díky integrovanému kalendáři, úkolům a projektům mohou uživatelé efektivně plánovat a řídit své pracovní činnosti.

Dalšími funkcemi eWay-CRM jsou:

  • sledování prodejního toku
  • správa nabídek a faktur
  • marketingové kampaně
  • analýza dat

Systém je plně přizpůsobitelný a integrovatelný s dalšími softwarovými nástroji, což umožňuje organizacím optimalizovat své procesy a zlepšit výkonnost.

Chcete podobné řešení taky?

Máte zájem o jakékoliv řešení související s email marketingem, včetně správy odběratelů, personalizace obsahu nebo optimalizace vašich marketingových kampaní? Ozvěte se nám a sdělte nám své potřeby, a my se Vám budeme snažit poskytnout individuální řešení, které bude maximálně odpovídat vašim preferencím.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.