Představujeme úplně nový Easy Builder 🔥

Vítejte v budoucnosti tvorby a designu e-mailových kampaní. S novým editorem jsme povýšili vytváření šablon na špičkovou úroveň. V intuitivním rozhraní si můžete postavit obsah kampaně zcela na míru, tak aby odpovídal Vašim představám v každém detailu. Neomezujte se v kreativitě a vytvářejte newslettery tak, jak jste si vždy přáli.Easy Editor

Co všechno máte v novém builderu k dispozici?

i

13 vyladěných bloků

Lehce a jednoduše vytvořte e-mailovou šablonu díky hotovým blokům, které sedí na pixel a reflektují poslední designové trendy. Bloky můžete posouvat, duplikovat, upravovat a přizpůsobovat je tak, jak se Vám líbí. Nyní nově můžete:

  • měnit grafické prvky a kompletní vzhled šablony
  • neomezeně upravovat výchozí nastavení bloků do mnoha dalších variant a podob
  • zvolit font, jeho velikost, formátovat nadpis a podtržení, zarovnat text a měnit odsazení
  • upravovat množství prvků v bloku či jejich horizontální a vertikální odsazení
  • měnit barvu tlačítek, jejich zaoblení
  • určovat vzhled, barevnost a počet ikon sociálních síti
  • a mnohem více

Easy editor

Nastavení šablony

V nastavení šablony můžete přidat personalizaci, měnit kompletní vzhled šablony nebo konkrétního bloku. A co všechno můžete vlastně upravit?

  • pozadí šablony
  • barvu šablony, textu či odkazů
  • fonty pro text a zvlášť pro nadpisy
  • výšku řádků
  • zarovnání šablony

{

Personalizace

Využijte personalizaci a přibližte se tak k Vašemu zákazníkovi. Oslovujte své klienty jménem a příjmením ve správném tvaru, náš systém se postará o vyskloňování, které bude gramaticky v pořádku. Vy se nemusíte o nic starat.

Sociální sítě

Chcete přidat neobvyklou sociální síť? Nelíbí se Vám kulaté ikony? Není problém! Stačí vybrat sociální síť, nastavit odkaz a o vše ostatní se postaráme za Vás. Nyní můžete upravit design ikon (kulaté, čtvercové, pouze ikony), jejich pořadí, barevnost, velikost a vzájemné odsazení. Přidejte a odebírejte ikony podle aktuálních požadavků na konkrétní kampaň.

Responzivita

Každý Váš newsletter bude optimalizovaný pro všechny typy koncových zařízení. Naplňte bloky obsahem a zbytek nechte na nás. Vaše kampaň bude vypadat perfektně na mobilu, na tabletu i v počítači. 

Individuální obsah pro mobilní zařízení

Každý konkrétní blok obsahu můžete skrýt nebo zobrazit pro mobil i pro desktop. Vytvořit individuální obsah jednoho newsletteru pro více koncových zařízení nebylo nikdy snadnější. Možnost měnit zobrazení najdete u každého bloku, v dolní části jeho nastavení.

easy editor 

Historie

Celkový přehled historie Vám umožní vidět jednotlivé kroky v úpravě obsahu a zároveň se vracet v čase k předešlým verzím. Máte tak perfektní přehled o všech akcích při tvorbě kampaně.

Pokud nenajdete v možnostech nového builderu to, co hledáte, rádi pro Vás nakódujeme bloky na míru. Neváhejte nás kontaktovat na obchod@podpora.emailkampane.cz.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.