18 důvodů proč vybrat Emailkampane.cz

E-mailing je sám o sobě silným nástrojem marketingové komunikace, nicméně v konečném výsledku mohou být rozdíly v úspěšnosti kampaní dosti proměnlivé. Velmi totiž záleží také na tom, kterou službu či nástroj si zvolíte. Odlišnosti se mohou týkat prakticky všeho, co s kampaní nějak souvisí, počínaje nabídkou šablon pro tvorbu těla zprávy přes možnosti sledování a měření různých statistik až po míru doručitelnosti a kvalitu zákaznické podpory. Víte, jaké výhody získáte, pokud se pro svůj e-mailový marketing rozhodnete aktivně využívat službu Emailkampane.cz? Pokud ne, v tomto článku se dočtete o 18 z nich, které by vás rozhodně měly zajímat, pakliže chcete vytěžit svůj potenciál na maximum.

 

1. Spolehlivá doručitelnost

Vaše úsilí ztrácí smysl ve chvíli, kdy pečlivě připravený e-mail skončí mezi spamy, tedy v černé díře mailů, ze které se jen tak nedostane. Bohužel, právě v tomto „obávaném oddělení“ e-mailové schránky končí velké procento hromadně odeslaných mailů. Jak vám může náš systém pomoci k tomu, aby váš mail přistál přesně tam, kde má, a splnil svůj účel? Nejprve zjistíme, jestli váš e-mail splňuje požadavky na snadný průchod přes spam filtry a vedle toho máme připravené i další obranné mechanismy.

2. Easy editor

Zapomeňte na HTML kód nebo složité vytváření newsletterů přes agentury. Přinášíme vám extra pohodlný způsob vytváření newsletterů z předem definovaných a profesionálně nastylovaných komponent. Pomocí Easy Editoru si metodou Drag&Drop sami dokážete vyrobit skvěle vypadající newsletter vaší kampaně, který si navíc ihned můžete prohlédnout v rozlišení pro tablety a mobilní telefony.

3. Souhrnné statistiky o kampani

Odeslat kampaň je jedna věc, efektivně pracovat s výsledky statistik, pak věc druhá… a možná o to důležitější, protože právě v datech se skrývá největší síla. Správnou interpretací statistik lze docílit mnohem vyšší efektivity celého e-mail marketingu. Ke každé odeslané kampani se automaticky generují tzv. globální statistiky, které poskytují souhrnná data o výsledcích dané kampaně a představují tak základní manažerský přehled. Více informací naleznete zde.

4. GDPR ready

Jestliže v rámci svého podnikání využíváte možnosti e-mailového marketingu nebo jiné formy online marketingu, s nástupem GDPR v platnost budete muset pravděpodobně i vy změnit způsob, jakým získáváte od svých kontaktů souhlas se zpracováním osobních údajů, i to jak s nimi dále nakládáte.

5. Plná verze zdarma k vyzkoušení

Po registraci do systému automaticky dostanete 30 dní zdarma k vyzkoušení systému. Během tohoto období můžete bezplatně odeslat až 5 000 e-mailů a vyzkoušet všechny funkce systému stejně jako v placené službě. Po uplynutí tohoto období Vám systém automaticky nabídne možnost pokračovat v užívání služby placenou formou – na výběr je buď paušální systém (měsíční úhrady dle tarifního pásma podle počtu kontaktů v adresáři), nebo kreditový systém (podle počtu odeslaných e-mailů, platnost kreditů je 12 měsíců od posledního dobití).

6. Inteligentní rozesílání

Nechte systém rozhodnout, kdy komu poslat e-mail. Emailkampane.cz pro každého příjemce vytváří unikátní model chování, který určí vhodný čas rozeslání vaší e-mailové kampaně, aby dosáhla co nejlepších výsledků! Jelikož nelze házet všechny příjemce do stejného pytle, rozhodli jsme se navrhnout systém tvorby modelů chování jednotlivých osob (v našem případě e-mailů) na základě mnoha informací, které díky dnešním možnostem získáváme.

7. Vícekanálová zákaznická podpora

Asi jen máloco může být méně příjemné než nedostupná zákaznická linka v okamžiku, kdy ji nejvíce potřebujete. Proto je klientům Emailkampane.cz k dispozici podpora přes více kanálů – e-mail, telefon, ale klidně i osobní návštěva. Kontakty naleznete zde.

8. Šablony na míru

Chcete mít profesionálně vypadající šablonu splňující požadavky Corporate Identity vaší společnosti a mít možnost sestavovat plně responzivní kampaně pouhým přetahováním a klikáním myši? Easy Editor je to pravé řešení pro vás. Ale to není vše. Na požádání pro vás vyrobíme šablonu přímo do Easy editoru speciálně pro vaši firmu, takže získáte unikátní design svých mailingových kampaní, aniž byste pro to museli cokoliv udělat.

9. Integrace

Díky naší dlouhodobé spolupráci s tvůrci oblíbených firemních řešení vám přinášíme možnost snadné a rychlé integrace služby Emailkampane.cz s nástroji od Microsoft (plugin do CRM)SalesForce, eWay, Seeky, Prestashop, stejně jako univerzální XML API pro použití prakticky s celou řadou dalších aplikací.

10. Napojení na Heureka.cz a Zboží.cz

Emailkampane.cz umožňuje v rámci tvorby obsahu v Easy Editoru využívání integrace produktových XML feedů (dle specifikace zbozi.czheureka.cz,…) a snadné vkládání produktů do obsahu kampaně. Jak začít vkládat produkty z produktových feedů se dozvíte zde.

11. Sběr kontaktů z webu

Kontakty, kontakty a zase kontakty… V dnešní době jsou kontakty na ty správné lidi a firmy k nezaplacení. Někdy je jejich opatření jednoduché (např. zakoupení databáze od specializované firmy), nicméně jejich použití může přinášet značná rizika a úskalí. Se službou Emailkampane.cz máte k dispozici přednastavené kontaktní formuláře, které můžete rovnou vložit na svůj web a automaticky sbírat kontakty, double opt-in je samozřejmostí.

12. Personalizace

Podporujeme tvorbu personalizovaných e-mailů pomocí práce s atributy kontaktů a zástupnými znaky (tzv. wildcards). Kromě standardních atributů pro jméno, příjmení, jejich varianty ve vokativu, které umožňují personalizovat oslovení pro každého příjemce, je možné vytvářet a spravovat atributy vlastní a tvořit tak i celý unikátní obsah pro každého příjemce.

13. Vlastní trackovací doména a rozesílač

Trackovací doména (taktéž nazývaná sledovací doména) je doména využívaná pro všechny odkazy směřující na servery poskytovatele e-mail marketingových služeb. Tím jsou myšleny jak odkazy na online verzi či odhlašovací stránku, tak i veškeré odkazy v obsahu e-mailu, u kterých chcete sledovat, kdo na ně klikl. Možnost nastavit si vlastní trackovací doménu vám přinese celou řadu výhod.

Jako jediní na českém trhu jsme schopni vám vyhradit až 10 čistých IP adres pro jeden uživatelský účet. Budete tak mít reputaci svých IP adres plně ve svých rukou, neboť budou využívané pouze vámi.

14. Jazykové mutace

Administrace služby i šablony e-mailových zpráv jsou vedle češtiny plně přeloženy také do angličtiny, slovenštiny a polštiny. Přepínání mezi jazyky je velmi jednoduché. Služba je díky tomu vhodná i pro cizince.

15. Funkce na míru

Potřebujete individuální funkci? Žádný problém! Se zákazníky diskutujeme jejich potřeby a dokážeme jim vyvinout a zprovoznit řešení na míru. V případě zájmu kontaktujte naši zákaznickou podporu.

16. Flexibilní účtování

Výši svých plateb si můžete upravit volbou paušálního (účet se vyhodnocuje vždy poslední den v daném měsíci, a to zpětně), nebo kreditového tarifu (systém spočítá maximální cenu, kolik vás kampaň bude stát v případě jejího úspěšného odeslání). Kromě toho můžete využívat tzv. multiúčet neboli korporátní účet, což je varianta účtu, kde pod stejnými fakturačními údaji může pracovat více osob zcela samostatně. O tom, jak probíhá účtování, si můžete přečíst zde.

17. Nemáme rádi SPAM!

Respektujeme zákony České republiky a neseme spoluodpovědnost za aktivity našich klientů, proto v žádném případě netolerujeme distribuci SPAMu. Podporujeme pouze legální e-mail marketing. Zákazníky, kteří posílají SPAM, blokujeme.

18. Dlouholetá historie

Jsme na trhu již od roku 2011 a od té doby s námi dlouhodobě spolupracují tisíce spokojených zákazníků. Prohlédněte si naše reference.

Chcete vědět více?

Potřebujete více informací? Potřebujete pomoct s konkrétní kampaní nebo celým e-mail marketingem? Obraťte se na nás a rádi s vámi probereme všechny možnosti. Máme mnohaleté zkušenosti s konkrétními oblastmi i celkovým pojetím. Kontaktujte nás!

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.