Co si připravit pro Landing page?

Landing page je na míru šitá služba Emailkampane.cz, jejímž cílem je poskytnout zákazníkovi výhodu (např. slevu, nebo účast v soutěži o hodnotné ceny) výměnou za souhlas se zasíláním obchodních sdělení a jeho kontaktní e-mailovou adresu. Více o službě se dozvíte z produktového letáku, který je ke stažení zde.

Abychom Vám mohli tento produkt na míru připravit v nejkratším možném čase, připravili jsme pro vás jednoduchý návod, co je nutné připravit z Vaší strany…

Pro lepší pochopení struktury podkladů jsme pro Vás připravili živou ukázku produktu na adrese: https://demo-voucher.emailkampane.cz/

Seznam nezbytných podkladů:

  1. Logo – Logo Vaší společnosti nebo produktu, ideálně na transparentním pozadí ve formátu .png v rozlišení minimálně 72 dpi a o velikosti min. 60×60 pixelů
  2. Obrázek na pozadí – Velkoplošná fotografie na pozadí o velikosti alespoň 1920×1080 pixelů a rozlišení 72dpi. Pokud nemáte obrázek, prosíme dodejte alespoň představu o motivu a pokusíme se pro Vás takový zakoupit ve fotobance.
  3. Sleva vs. Soutěž – Rozhodnutí zda se bude jednat o slevový voucher, nebo o zařazení do soutěže
  4. Název a motiv akce – Marketingový název do nadpisu – max. 2 řádky
  5. Smluvní podmínky akce – viz ukázka v demo
  6. URL –  URL landing page, např. demo.emailkampane.cz (lze volit název domény 3. řádu, tj. „.emailkampane.cz“ změnit nelze).
  7. Text automatického e-mailu „pro kamaráda“ – text doporučení, které je zasláno automaticky po vyplnění e-mailové adresy „kamarádů“ zákazníkem. viz ukázka:

    Ahoj,

    Dostal jsem od e-mail marktingového nástroje Emailkampane.cz voucher na 20% slevu na libovolný roční paušální účet, který si u nich vyberu. Pokud ho chceš taky, a chceš si to i na 14 dní zdarma vyzkoušet, klikni na odkaz níže.

    Voucher si můžeš vygenerovat zde. Pozor, nabídka platí jen týden!

    Tento e-mail Vám zaslal vlastník e-mailové adresy jmeno@domenakamarada.cz v rámci slevové akce pořádané vlastníkem portálu www.emailkampane.cz.

  8. Nepovinné – Komplexita generovaného kódu– lze volit délku a použité znaky – písmena, číslice apod. Standard je 10 míst a kombinace písmen i číslic.
  9. Nepovinné – Kód Google Analytics – pokud ho chcete na landing page zahrnout.

Samozřejmě s Vámi budeme řešit více detailů při vlastní realizaci, ale na výše uvedené otázky se Vás zeptáme zcela určitě ihned na začátku 🙂

Pokud máte zájem o tuto službu, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu obchod@podpora.emailkampane.cz.

Chcete vědět více?

Potřebujete více informací? Potřebujete pomoct s konkrétní kampaní nebo celým e-mail marketingem? Obraťte se na nás a rádi s vámi probereme všechny možnosti. Máme mnohaleté zkušenosti s konkrétními oblastmi i celkovým pojetím. Kontaktujte nás!

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.