16. ročník kongresu HOREKA 112

Emailkampane.cz jsou již podruhé za sebou partnerem e-mailové komunikace kongresu HOREKA 112, který pořádá společnost ATOZ Marketing Services, spol. s r. o. Letošní 16. ročník byl opět plný aktuálních témat. Všech 600 účastníků hojně diskutovalo například o možnostech přímých rezervačních systémů a využití dat v souvislosti s blížícím se nařízením Evropské unie GDPR.

Za Emailkampane.cz jsme uvítali možnost seznámit účastníky kongresu s možnostmi XML API propojení na rezervační systémy a stejně tak na CRM systémy. Představili jsme nové možnosti partnerského řešení od společnosti Sprinx Consulting a jejich doplňku pro CRM Salesforce Sprinx Email Campaigns. Potěšil nás také zájem o produkty partnera eWay-CRM a řešení do produktové řady Microsoft Dynamics od ByznysCRM s.r.o.

Pro ty z vás, kteří jste letošní ročník nestihli, doporučujeme shlédnout alespoň shrnutí v magazínu HOREKAmag nebo mrknout na galerii a přednášky na www.horekaweb.cz. Slidy z našeho stánku jsme pro vás samozřejmě nahráli na Slideshare. Doufáme, že se vám budou líbit.

Těšíme se na shledání zase příští rok. Mezitím nás můžete sledovat na Facebooku nebo LinkedINu.

Stánek služby Emailkampane.cz, Olomouc, 10.10.2017

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.