Rozšíření integrace Shoptet o funkci seznam robinsonů

Představujeme Vám rozšíření, které jsme pohotově integrovali v našem Shoptet doplňku. Jedná se modul odhlášených uživatelů, tzv. seznam robinsonů, který zavádíme v reakci na změny v našich partnerských řešeních. 

Co je to seznam robinsonů? 

Seznam robinsonů je databáze e-mailových adres, které odmítají obdržet reklamní sdělení prostřednictvím e-mailů, telefonních hovorů či SMS zpráv. Jinak řečeno, jedná se o seznam osob, ktesi nepřejí dostávat propagační materiály prostřednictvím e-mailové či telefonické komunikace. Více o seznamu robinsonů ZDE. 

Jak se rozšíření projeví v doplňku? 

Nově je možné evidovat uživatele, kteří odmítli obdržet obchodní sdělení. V kontakt listu se tak uživatelé automaticky objeví v okamžiku, kdy během registrace či online nákupu zvolí možnost odhlášení z odběru novinek. Seznam odhlášených uživatelů je samozřejmě možné spravovat a ručně do něj přidávat další e-mailové adresy. V souvislosti se zavedením seznamu robinsonů Shoptet změnil princip checkboxů v rámci registračního a objednávkového procesu. Současnou formulaci „Chci odebírat newslettery“ (tzv. Opt-in) nahradí varianta „Nechci odebírat newslettery“ (tzv. Opt-out). Pokud tedy zákazník nechce odebírat novinky, musí daný check-box zaškrtnout.  

V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit!

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.