Helios ERP se propojuje s Emailkampane.cz

Díky spolupráci Helios Partner a Emailkampane.cz je na světě nová integrace, automatizované HELIOS e-mail kampaně.

Nyní můžete velmi jednoduše a efektivně oslovovat vaše zákazníky přímo z vašeho ERP systému. Snížíte tak nejen náklady na další nástroj, ale zároveň významně ušetříte čas díky propojení firemních a klientských dat z ERP s profesionální a ověřenou e-mail marketingovou službou.

Přední český poskytovatel e-mail marketingových služeb, Emailkampane.cz, umožní automatizaci vašich komplexních marketingových aktivit s přímým napojením na data z ERP prostředí. Můžete tak využít segmentaci klientů, přesné cílení obsahu a automatizaci vašich obvyklých marketingových plánů na základě dat z vašich firemních zdrojů.

Služba nabízí mnoho designových šablon zdarma, které se dají jednoduše upravit pro vaše specifické účely, pokročilý generátor šablon, HTML editor, formuláře, automatické kampaně, inteligentní rozesílání, XML produktový feed a další skvělé funkce, díky kterým vytvoříte personalizovaný e-mail s dynamickým obsahem na profesionální úrovni.

Propojení umožní automatický přenos dat o vašich zákaznících a firemních zdrojích pro lepší správu vaší marketingové strategie a udržení přehledu o vašich klientech. To vše v moderním a intuitivním editoru, kde můžete využít profesionální design a nejnovější trendy v e-mail marketingu. Komplexní statistiky kampaní a segmentování kontaktů vám usnadní další marketingové follow-up aktivity.

Novou službu můžete využít například i pro:

  1. Fakturace posílané e-mailem s PDF přílohou a generovaným QR kódem
  2. Sběr dat pomocí e-mailových interaktivních formulářů
  3. Oznámení o stavech objednávek

Chcete vědět více?

Potřebujete více informací? Obraťte se na nás a rádi s Vámi probereme všechny možnosti.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.