Generování příspěvků na sociální sítě z odeslané kampaně

Jelikož se neustále snažíme vám usnadnit práci a ušetřit drahocenný čas, tak jsme pro vás připravili další vychytávku, která umožňuje generovat z každé vámi odeslané kampaně příspěvek na Facebook, Twitter, Linkedin a PR zprávu.

Díky umělé inteligenci, která je součástí naší platformy, můžete teď snadno vytvořit příspěvky zaměřené na danou kampaň, které můžete sdílet na sociálních sítích a můžete připojit i odkaz na online verzi newsletteru. To vám umožňuje poskytnout informace a zaujmout i ty, kteří nebyli mezi příjemci. Tímto způsobem můžete značně zvýšit dosah a úspěšnost sdělení vašich kampaní i samotného newsletteru.

Ukázka generování příspěvku

Proč využít tuto funkci?

1. Úspora času a úsilí: Nepotřebujete strávit hodiny nad tvorbou a formátováním příspěvků – náš nástroj to udělá za vás a ušetří vám čas, který můžete věnovat jiným důležitým aspektům vaší kampaně.

2. Zvýšeni dosahu: Sdílením příspěvků na sociálních sítích mimo okruh příjemců vašeho newsletteru můžete oslovit nové publikum a zvýšit tak dosah vaší kampaně.

3. Oslovování nového publika: Možnost poskytnout váš newsletter nebo sdílet obsah kampaně na sociálních sítích umožňuje získání nových odběratelů a rozšíření vaší komunity.

Jak to funguje?

Nová funkce generování příspěvků z každé kampaně využívá umělou inteligenci, která analyzuje kampaně, generuje autentický obsah a přizpůsobuje obsah každého příspěvku podle specifik dané sociální sítě (např. délka, hashtagy, emojis). Můžete vybírat z variant příspěvků nebo je upravovat podle svých potřeb. Následně na pár kliknutí můžete příspěvky kopírovat a sdílet je na svých sociálních sítích.

Zní to neuvěřitelně?

V naší appce najdete generování textů a obrázků v těle emailu, generování předmětu a anotace a mnoho dalšího!

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.