Artex a Emailkampane.cz jsou partneři v Microsoft Dynamics CRM

S radostí oznamujeme, že jsme navázali partnerství s firmou ARTEX informační systémy spol. s.r.o. Tato spolupráce se zaměřuje na další rozvoj našeho doplňku do Microsoft Dynamics CRM, který přináší inovativní funkce a rozšířenou možnost v oblasti marketingu. Jsme přesvědčeni, že toto partnerství přinese významný přínos pro naše zákazníky.
MS
„Partnerstvím s ARTEX-IS rozšiřujeme naše integrační možnosti za hranice MS Dynamics CRM do celé rodiny produktů MS365 a nabízíme zákazníkům prvotřídní služby a produkty pro automatizaci marketingu a firemní komunikace.“
Martin Viták

O společnosti Artex: 

Společnost Artex informační systémy s.r.o.  je česká firma specializující se na poskytování komplexních informačních řešení pro podnikové procesy. 

Nabízí řadu produktů a služeb v oblasti informačních technologií, jako jsou například ERP a CRM systémy, cloudové technologie, vývoj softwaru na zakázku a další. 

Artex informační systémy se zaměřují především na střední a velké firmy z různých oblastí průmyslu, obchodu a služeb. Firma působí na trhu již více než 25 let a patří mezi přední poskytovatele informačních řešení v České republice.partnerství

Propojení s Emailkampane.cz:

Partnerství mezi ARTEX informační systémy spol. s r.o. a Emailkampane.cz navazuje na dlouhou historii Add-inu Emailkampane.cz do Microsoft Dynamics CRM, který je nyní dostupný ve své již třetí generaci a obsahuje moderní prvky včetně AI asistenta. Díky šíři záběru ARTEX-IS se nám tímto nově uzavřeným partnerstvím otevírají možnosti nabídnout pokročilé automatizace a komunikační scénáře dalším zákazníkům používajícím různé produkty v ekosystému produktů Microsoft a ve spolupráci s partnerem jim poskytnout i komplexní implementační a konzultační servis a to vše v nadstandardní kvalitě.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.